Po celkem dobrých minulých zkušenostech, proběhlo jarní RSRK opět v restauraci Na Stromovce. Jako minule i nyní vzorně zarezervoval potřebný stůl Pepa OK1AWG, využívaje přitom dobrou znalost prostředí i personálu. Jídlo bylo opět bez chyby a pivečko jako křen. Pivo tady skladují v nerezovém tanku, nikoliv v sudech a myslím, že je to znát. A dokonce ani radiátory se tentokráte nenechaly zahanbit a hřály jak se patří. Účast byla opravdu hojná. Sešli jsme se všichni hamové co spolu kamarádíme včetně všech XYL/YL ! Dokonce i moje XYL po několika absencích, způsobených různými termínovými a jinými kolizemi, zasedla po mém boku, HI.
Termín RSRK jsme záměrně skloubili s pobytem Pavla OK1DNZ/M0PPZ doma u rodiny. Určitě mu prospěl proplach chuťových pohárků zase něčím lepším, než má k dispozici v G, HI. Moc rádi jsme ho po delší době zase mezi sebou viděli.
Tématem večera, mimo jiné, bylo i pečení domácího chleba. Této problematice jsme se věnovali už během našeho pravidelného středečního soustředění. Bylo navozeno tím, že jak u nás, tak u Lukáše OK1MHW se věnujeme pečení chleba v domácích pekárnách a jak známo vše co se týká hamání, správného hama zajímá. Přivezli jsme sebou vzorek, který jsme nabízeli k degustaci u stolu, což se samozřejmě bez legrace neobešlo.
Myslím, že jsme zase prožili pěkný večer a už se těším na letní RSRK (možná bude i nějaké překvapení, HI).